Hjemmet der er tilpasset dine behov

Hjemmet er ikke blot de fire vægge, der holder vejr og vind ude, men det sted du har gjort til dit eget, og hvor du kan være helt dig selv. Det er det sted, hvor du føler dig godt tilpas og hvor du kan slappe af efter en lang dag. Det er her du kan føle dig tryg sammen med din familie og det er rammen for at nyde hinandens selskab.

Cue er systemet, der våger over dig og din familie, og sørger for at du kan holde fokus på de vigtigste ting i livet. Systemet sikrer, at du aldrig går glip af uventede hændelser i hjemmet og hjælper dig med at være tilstede, hvor du er.

Cue består af små sensorer, der kan sættes op i hjemmet, hvor der er brug for et ekstra øre. Gennem den medfølgende smartphone applikation, får du direkte besked, hvis der sker noget i hjemmet, du ikke vil gå glip af.

Tilpasset dine behov

Ved at udnytte mobiltelefonens mange muligheder for at gøre opmærksom på sig selv, kan Cue give personligt tilpassede beskeder om hændelser i hjemmet. På den måde er du sikker på, at få rettidigt besked, hvis der for eksempel er nogen ved døren.

Løsningen for hele familien

Cue sensorerne sættes op i nærheden af den eksisterende dørklokke eller røgalarm, så der ikke er brug for at udskifte den røgalarm eller dørklokke der fungerer for resten af familien. Samtidig er det helt enkelt og gratis at installere applikationen på familiemedlemmers telefoner og lade alle drage fordel af systemet.

Dit privatliv frem for alt

Alt data, der opsamles og analyseres af systemet, holdes inden for hjemmets fire vægge. Derudover kan hver enkelt sensor til enhver tid slukkes, så du altid er i fuldstændig kontrol over, hvad systemet opfanger.

Din unikke mulighed

Der er store besparelser at hente, hvis du forudbestiller i dag. Samtidig har du mulighed for at blive en del af en eksklusiv gruppe af Cue-ejere, som vil få mulighed for, at være med til at bestemme hvad nye versioner skal kunne og hvordan de skal se ud. Du bliver som en af de første tilbudt at opgradere, så snart disse kommer på markedet, til en favorabel pris.

Produktpakker

Starter

 • 1 sensor
 • Fri download af smartphone applikation (Android / iOS)
 • Monteringstape

Forventet levering: medio december

Telefon medfølger ikke

Din pris: 449 kr.

Du sparer: 150 kr.

Vejlende pris: 599 kr.

Udvidet

 • 2 sensorer
 • 1 pudevibrator
 • Fri download af smartphone applikation (Android / iOS)
 • Monteringstape

Forventet levering: medio december

Telefon medfølger ikke

Din pris: 1.297 kr.

Du sparer: 400 kr.

Vejlende pris: 1.697 kr.

Premium

 • 3 sensorer
 • 2 pudevibratorer
 • Fri download af smartphone applikation (Android / iOS)
 • Monteringstape

Forventet levering: medio december

Telefon medfølger ikke

Din pris: 1.995 kr.

Du sparer: 800 kr.

Vejlende pris: 2.795 kr.